Agenda

18 nov   Intocht Sinterklaas
24-25 nov   Shopweekend:
    Pieten in het Pietenhuis
01-02 dec   Shopweekend: 
    Sint en zijn pieten in de stad
08 dec   Huissen bij Kaarslicht
08-09 dec   Shopweekend:
    It's all about Christmas
15-16 dec   Shopweekend:
    Laat je inpakken!
22-23 dec   Shopweekend:
    Santa in Town
29-30 dec   Shopweekend:
    Knallende finale


 

 

Facebook

Volgt u ons ook op facebook? Like onze pagina en blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwe collecties!


 

Pak op maat?

Het kan bij Broekman! Onze maatpakken worden exclusief voor u gemaakt door “The Makers” en biedt veel mogelijkheden.

Wat is er mooier dan zelf je eigen pak samenstellen. Je zoekt zelf de stof uit, de voering, knopen,stiksels etc. Michael en Thomas Broekman hebben de kennis en ervaring om samen met jou een fantastisch kostuum te creëren.


Modewinkel Arnhem

Modewinkel Arnhem

Is het tijd voor een nieuwe outfit? Kom dan langs bij Broekman Mode in Huissen. Onze winkel is een bijzondere modewinkel voor Arnhem en omstreken, waar u altijd de mooiste kleding voor zowel dames als heren terug kunt vinden. Bij ons vindt u een met zorg bij elkaar gezocht assortiment aan de mooiste kleding die er te krijgen is. We hebben een streepje voor op andere modewinkels in Arnhem, door de grote schat aan ervaring die wij hebben. Ons bedrijf bestaat al sinds 1808 op het gebied van het maken van kleren, waarbij de winkel in 1960 is geopend. We hebben door de jaren heen alle trends op het gebied van mode meegemaakt en weten dan ook als geen ander welke mode er echt tijdloos is.
 

Modewinkels voor Arnhem en omstreken

Onze modewinkel voor Arnhem heeft een zeer ruim assortiment aan prachtige kleding. Deze kunt u in Huissen komen bekijken, maar u bent natuurlijk ook welkom om online een kijkje te komen nemen. We hebben namelijk al onze kleding ook online voor u klaarstaan. Zo weet u zeker dat u de mooiste kleding voor dames en heren gewoon bij elkaar vindt. Zoekt u een bepaald kledingstuk? Onze website is dusdanig ingedeeld dat u hier niet lang voor hoeft te zoeken. U kunt dan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u assistentie wilt hebben, of als u op zoek bent naar advies over de mode in onze webshop.
 

Modewinkels voor Arnhem vergelijken

Wij proberen met onze kleding altijd zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. We zorgen er dan ook altijd voor dat ons assortiment helemaal up to date is en dat er een grote variatie aan stijlen in terug te vinden is. Zowel voor dames als heren zijn hier de mooiste kledingstukken terug te vinden. We hopen u dan ook snel in onze webwinkel, of onze prachtige winkel in Huissen, te mogen verwelkomen.