Agenda

18 nov   Intocht Sinterklaas
24-25 nov   Shopweekend:
    Pieten in het Pietenhuis
01-02 dec   Shopweekend: 
    Sint en zijn pieten in de stad
08 dec   Huissen bij Kaarslicht
08-09 dec   Shopweekend:
    It's all about Christmas
15-16 dec   Shopweekend:
    Laat je inpakken!
22-23 dec   Shopweekend:
    Santa in Town
29-30 dec   Shopweekend:
    Knallende finale


 

 

Facebook

Volgt u ons ook op facebook? Like onze pagina en blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwe collecties!


 

Pak op maat?

Het kan bij Broekman! Onze maatpakken worden exclusief voor u gemaakt door “The Makers” en biedt veel mogelijkheden.

Wat is er mooier dan zelf je eigen pak samenstellen. Je zoekt zelf de stof uit, de voering, knopen,stiksels etc. Michael en Thomas Broekman hebben de kennis en ervaring om samen met jou een fantastisch kostuum te creëren.


Damesmode Elst

Damesmode Elst

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit? Wilt u deze kopen bij een modezaak waar ze kennis hebben van wat stijlvol is? Een kledingwinkel waar louter kleding wordt verkocht die gemaakt is van de beste materialen? Bij Broekman Mode vindt u gegarandeerd kleding die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wij bezoeken jaarlijks meerdere modevakbeurzen om daar te zien wat de beste merken op het gebied van kleding allemaal voor u in petto hebben. Zodat wij u een assortiment aan kunnen bieden waar u met veel plezier eens tussen kunt kijken om te zien of hier iets te vinden is wat op uw persoonlijke stijl aansluit.
 

De mooiste damesmode voor Elst

Bent u op zoek naar de mooiste damesmode voor Duiven? Of bent u op zoek naar damesmode in Bemmel? Kom dan eens naar Huissen, waar u Broekman Mode terugvindt. Wij hebben een winkel waar al sinds 1975 de mooiste damesmode wordt verkocht. Maar u kunt al onze stijlvolle, smaakvolle outfits ook kopen in onze webshop. Deze is er speciaal op gebouwd zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. U moet met plezier online kunnen winkelen bij ons, zonder dat u hiervoor allerlei ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten. Gaat u dus gewoon achter uw computer, laptop of smartphone zitten en neem een kijkje in ons online assortiment.
 

Stijlvolle damesmode in Bemmel kopen

Op zoek naar damesmode in Elst? Of wilt u damesmode in Duiven kopen? Kom gewoon eens langs in onze webshop, waar u snel en veilig uw aankoop kunt doen. Wij zorgen er dan voor dat die mooie kleding zo snel mogelijk wordt afgeleverd bij u thuis. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Huissen, waar altijd medewerkers klaar staan om u te helpen aan de beste outfits. We hopen u dan ook snel een keer online of in levende lijve te mogen begroeten!