Agenda

18 nov   Intocht Sinterklaas
24-25 nov   Shopweekend:
    Pieten in het Pietenhuis
01-02 dec   Shopweekend: 
    Sint en zijn pieten in de stad
08 dec   Huissen bij Kaarslicht
08-09 dec   Shopweekend:
    It's all about Christmas
15-16 dec   Shopweekend:
    Laat je inpakken!
22-23 dec   Shopweekend:
    Santa in Town
29-30 dec   Shopweekend:
    Knallende finale


 

 

Facebook

Volgt u ons ook op facebook? Like onze pagina en blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwe collecties!


 

Pak op maat?

Het kan bij Broekman! Onze maatpakken worden exclusief voor u gemaakt door “The Makers” en biedt veel mogelijkheden.

Wat is er mooier dan zelf je eigen pak samenstellen. Je zoekt zelf de stof uit, de voering, knopen,stiksels etc. Michael en Thomas Broekman hebben de kennis en ervaring om samen met jou een fantastisch kostuum te creëren.


Damesmode Arnhem

Damesmode Arnhem

Bent u op zoek naar een winkel waar ze de mooiste damesmode van Arnhem en omstreken verkopen? Dan is Broekman Mode in Huissen de winkel voor u. Wij verkopen al sinds 1975 de mooiste damesmode die er te krijgen is. We voeren in ons assortiment alleen maar die topmerken waarvan wij weten dat ze kleding leveren die met zorg ontworpen en gemaakt is. Kleding waar u dan ook met plezier in rondloopt. Kleding die er mooi en stijlvol uitziet, maar die daarnaast ook nog eens heel comfortabel is. U kunt deze kleding komen bekijken in onze uitgebreide winkel, maar u kunt natuurlijk ook een keer binnensurfen bij onze overzichtelijke webshop.
 

De mooiste damesmode in Arnhem

Damesmode kopen in Arnhem wordt met een bezoekje aan onze webshop een stuk eenvoudiger. We hebben namelijk alle soorten kleding die wij verkopen zo overzichtelijk mogelijk bij elkaar gezet. Zoekt u een kledingstuk in een bepaalde stijl? Van een bepaald merk, Bij ons gaat u dit zeker snel vinden. U kunt eenvoudig zoeken of browsen, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u een specifiek kledingstuk zoekt. Wij helpen u dan graag verder in uw zoektocht. De damesmode voor Arnhem die wij verkopen is het mooiste wat er bij elkaar te vinden is.
 

Meer weten over damesmode in Arnhem?

Damesmode kopen in Arnhem of een van de omliggende plaatsen? Onze winkel in Huissen is al sinds 1960 het adres voor de mooiste kleding die er te krijgen is. Toen alleen nog met kleding voor heren, maar vijftien jaar later begonnen we ook kleding voor dames te verkopen. Dames die graag het mooiste willen dragen wat er te krijgen is. Dames die altijd op zoek zijn naar stijlvolle kleding die actueel is en die ze met plezier zullen dragen. Wij hopen u ook binnenkort ook in onze webshop, of in onze winkel in Huissen, te mogen begroeten.