Agenda

18 nov   Intocht Sinterklaas
24-25 nov   Shopweekend:
    Pieten in het Pietenhuis
01-02 dec   Shopweekend: 
    Sint en zijn pieten in de stad
08 dec   Huissen bij Kaarslicht
08-09 dec   Shopweekend:
    It's all about Christmas
15-16 dec   Shopweekend:
    Laat je inpakken!
22-23 dec   Shopweekend:
    Santa in Town
29-30 dec   Shopweekend:
    Knallende finale


 

 

Facebook

Volgt u ons ook op facebook? Like onze pagina en blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwe collecties!


 

Pak op maat?

Het kan bij Broekman! Onze maatpakken worden exclusief voor u gemaakt door “The Makers” en biedt veel mogelijkheden.

Wat is er mooier dan zelf je eigen pak samenstellen. Je zoekt zelf de stof uit, de voering, knopen,stiksels etc. Michael en Thomas Broekman hebben de kennis en ervaring om samen met jou een fantastisch kostuum te creëren.


Dameskleding Elst

Dameskleding Elst

Wilt u dameskleding kopen bij een webshop waar het beste op dit gebied terug te vinden is? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen bij Broekman Mode. We hebben in ons assortiment de mooiste kleding bij elkaar staan. Kleding die mooi gemaakt is, die actueel is en waar u met plezier in rond zult lopen. Wij verkopen dameskleding voor Elst, maar ook dameskleding voor Duiven. U kunt hiervoor altijd even langskomen in onze kledingwinkel in Huissen, maar we hebben ook al een aantal jaar een uitgebreide, overzichtelijk webshop met al onze kleding voor u klaarstaan.
 

Op zoek naar dameskleding in Bemmel?

Bij Broekman Mode vindt u kleding die bij u past. Kleding die door ons helemaal op maat versteld kan worden. Kleding die daarbij ook nog eens altijd actueel is. We gaan regelmatig naar modevakbeurzen om hier te bekijken wat er actueel is en welke stijlen we graag aan onze klanten aanbieden. U kunt er bij ons dan ook altijd op rekenen dat u kleding vindt waarmee u een goed figuur slaat. Kleding die helemaal is aangepast op uw persoonlijke stijl. Kleding vooral ook, die lekker zit en waar u met een goed gevoel de dag mee begint. Kom dan ook voor dameskleding in Elst eens kijken bij Broekman Mode.
 

Stijlvolle dameskleding voor Duiven

Bent u op zoek naar dameskleding in Bemmel? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Broekman Mode in Huissen. Onze winkel verkoopt al sinds 1975 dameskleding en is gespecialiseerd op het gebied van mode van echte kwaliteitsmerken. Zo bent u er altijd zeker van dat u bij ons iets koopt waar u van kunt genieten. Kleding die er prachtig uitziet en die ook nog eens comfortabel is. Wilt u meer weten over onze winkel of onze kleding? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of kom een keer langs. We staan zowel in onze webshop als fysieke winkel voor u klaar.