Onze winkel

Sinds 2001 zijn Thomas en Michael Broekman als vijfde generatie eigenaar. Broekman is een van de oudste bedrijven in Huissen; al in het begin van de negentiende eeuw (in 1808) kende men Broekman als een kleermakersfamilie en in 1960 is men gestart met de verkoop van herenconfectie, waaraan in 1975 de damesmode werd toegevoegd. Steeds heeft Broekman ingespeeld op de wensen en eisen van de consument. Steeds wist men juist datgene te brengen aan mode, die de klant in Huissen en omgeving graag wenste. Zo speelde zij in op de trend waar winkelen een pure beleving is en nog steeds is. Nieuw interieur bij Dames als Heren afdeling gaf en geeft het winkelen nog meer plezier. Winkelen is emotie. Al uw zintuigen worden geprikkeld. Horen, zien, ruiken, voelen. Kortom beleving!

Een voorproefje van de beleving in onze winkel? Loop eens (digitaal) binnen!


In 2013 heeft Broekman mode een webshop toegevoegd aan hun bestaande concept. Ook hierin probeert men zich te onderscheiden door een mooie collectie voor u samen te stellen en ook hierbij goede service te verlenen. Broekman neemt actief deel aan Social Media. Facebook, Twitter, Pintrest, Google+ . Communiceren met hun klanten vind  Broekman belangrijk. Naast het bezoeken van modevak beurzen op zoek naar trends op modegebied is Broekman ook maatschappelijk betrokken.  Broekman verkoopt handgemaakte producten die in Haïti zijn vervaardigd. Door dit soort producten te vervaardigen en verkopen kunnen Haïtianen in hun eigen onderhoud voorzien. De opbrengsten van de verkoop gaan volledig naar de foundation Enfant Haïti e.v. waar Michael en Susan Broekman zich al jaren voor inzetten.

Daarnaast is Broekman mode sponsor van de casual kleding voor Team4talent in de Triathlon sport. In samenwerking met Team4talent verkopen wij wielertenues (zomer en winter).

 

CONTACTGEGEVENS

BROEKMAN BV
Langestraat 3
Markt 8
6851 AG Huissen

Tel. 026 - 325 33 33
Webshop email: webshop@broekmanmode.nl
Winkel email: info@broekmanmode.nl

U kunt uw auto parkeren op het Raadhuisplein en achter de dijk op het parkeerterrein. Denkt u aan uw parkeerschijf?!

 

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:00-18:00 uur
Woensdag 09:00-18:00 uur
Donderdag 09:00-18:00 uur
Vrijdag 09:00-21:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur

 

Elke laatste zondag van de maand:

Koopzondag   13:00-17:00 uur