Winterkleding dames

We zijn al even op weg in het najaar seizoen en de nieuwe leveringen wintermode voor dames zijn inmiddels ook uitgeleverd. Lees snel verder wat we te bieden hebben in onze nieuwe dames wintercollectie.

Lees meer

Herfstcollectie dames 2017

De herfstcollectie is nu bijna uitgeleverd. Tijd voor een overzicht. In dit blog zetten we een aantal trends en merken in de spotlight.

Lees meer

Wat zijn modebloggers

Modebloggers zien we steeds meer voorbij komen. Wat doen ze zoal? Nou eigenlijk geven ze je een kijkje in hun leven waarbij je kunt meekijken achter de schermen van hippe events, shows, en de  reizen die ze maken. Tijdens die reizen ontdekken ze de leukste winkels en andere hotspots.

Lees meer

Jane Lushka najaarscollectie online

De nieuwe collectie van Jane Lushka  staat online in de webshop van Broekman. Deze is elegant en sportief. De bekende polyamide stof is voor het najaar van dikkere kwaliteit en daardoor voor de herfst en winterperiode ook geschikt. Daarmee maken zij echt een verschil. Comfy is prettig maar de wind moet er niet doorheen jagen.

Lees meer

Groen dé kleur van dit najaar

Ik vind het wel een mooi momentje om alvast vooruit te blikken op de trends in kleuren die we deze herfst en winter gaan zien. De kleur groen gaat een belangrijke rol spelen in het modebeeld. We kennen de kleur in verschillende tonen. Van mos, naar limoen, olijf en blauwgroene tonen.

Lees meer

Blouse met ruches

De blouse is niet weg te denken uit het modebeeld van dit moment.  Een blouse is een makkelijk kledingstuk om te combineren.  Het past namelijk bij elke outfit. We zien verschillende modellen. Op dit moment zijn de blouses met ruches erg actueel. Dus tijd om daar eens wat meer aandacht aan te geven.

Lees meer

Kansen en uitdagingen

Nu de bestrating van het marktplein enige vertraging heeft opgelopen maken we van deze robuuste omgeving gebruik om wat mooie foto’s te schieten met onze Anne. Best model ever 😉  Elk nadeel heeft z’n voordeel nietwaar?

Lees meer

Personal Shopper

Heb je geen zin om te shoppen of vind je het lastig om te combineren? Maak gebruik van ons kosteloze advies en laat je verrassen! Vandaag lanceren wij een online  personal shopper voor mannen.

Lees meer

Dress up

Woensdagavond 23 maart organiseren we weer een spetterende avond: Dress up!   We starten met de catwalkshow om 19.45 uur.

Lees meer

What’s a Gender?

What’s a Gender? Ben je een man, een vrouw, of vind je beide typeringen niet van toepassing? Sophie Dros maakte voor Mindshakes een korte documentaire over het fluïde karakter van gender.

Lees meer

Beurzen/inkoop/collectie

Terwijl de nieuwe collectie voorjaar 2016 al weer binnenstroomt is het inkoopteam bezig met inkoop winter 2016.

Lees meer

Verbod op gratis plastic tas

De plastic tas? Vanaf 1 januari 2016 mogen geen gratis plastic tasjes meer worden weggegeven. Consumenten betalen dan aan de kassa

Lees meer

Jacqueline vertelt

Jacqueline vertelt over Broekman Ik ben 45 jaar en woon samen met mijn partner Ron in Huissen en we hebben 3 kinderen.

Lees meer